Minut de silenci a la plaça Major de Manresa per l'accident aeri als Alps francesos

L’alcalde de la ciutat, regidors, treballadors municipals i ciutadans de Manresa han fet aquest migdia un minut de silenci en solidaritat amb les famílies i amics dels passatgers de l’avió companyia alemanya Germanwings que es va estavellar a ahir quan volava entre Barcelona i Düsseldorf.

imagen

L’alcalde de la ciutat, regidors, treballadors municipals i ciutadans de Manresa han fet aquest migdia un minut de silenci a la plaça Major de Manresa en solidaritat amb les famílies i amics dels passatgers de l’avió companyia alemanya Germanwings que es va estavellar a ahir quan volava entre Barcelona i Düsseldorf.

L’Ajuntament de Manresa va col·locar ahir les banderes de l’edifici consistorial a mig pal en senyal de dol per l’accident de l’avió Airbus-320. El consistori va expressar també el seu condol a familiars dels 144 passatgers i dels 6 tripulants morts en aquest terrible accident.

El president de la Generalitat, Artur Mas, va decretar ahir declarar dol oficial a tot el territori, els dies 25, 26 i 27 de març de 2015. Durant aquest període de dol se suspendrà la celebració de recepcions i actes oficials, i les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Generalitat i corporacions públique s de Catalunya. 

Documents relacionats

  • imagen