L'allau d'inscripcions deixa només dos torns lliures per apuntar-se a la visita del cap de setmana a la Torre Lluvià

Actualment només queden disponibles els últims torns de visita del matí de dissabte i de diumenge, que comencen a les 13 h.

imagen

L'enorme afluència d'inscrits a les visites ciutadanes gratuïtes a la Torre Lluvià que l’Ajuntament de Manresa organitza per aquest cap de setmana ha fet que pràcticament s'hagin omplert tots els grups disponibles per al dissabte i el diumenge. Per aquesta raó, actualment només queden disponibles els últims torns de visita del matí dels dos dies, que comencen a les 13 h.

Les inscripcions per a la resta d'horaris estan completes i és molt probable que, davant l'èxit aconseguit amb aquesta primera convocatòria, es pugui fer una segona.

Per arribar-hi, els visitants podran anar a peu, en bici o en cotxe particular. Aquells que triïn la bicicleta podran utilitzar la seva pròpia o una de l’empresa MBICI, que ofereix un servei gratuït fent una reserva prèvia a mbici@mbici.cat o bé trucant al telèfon 629321760.

Les sortides en bicicleta es faran des de la Plaça Sant Domènec dissabte i diumenge a les 10 del matí. L’accés a la Torre Lluvià també es podrà fer amb cotxe propi, ja que hi haurà zona d'aparcament al costat mateix de l’edifici modernista.

Els que vulguin apuntar-se als torns que encara estan disponibles ho poden fer a l'Oficina de Turisme de Manresa: Tel. 938784090 o bé al correu electrònic turisme@ajmanresa.cat o la web: www.manresaturisme.cat.

Les visites s'organitzen en grups de 15 persones i per franges horàries: Matí, dissabte i diumenge, de 10 a 11h; d'11 a 12h; de 12 a13h; de 13 a 14h. El darrer grup entrarà a les 13h. La tarda de dissabte, hi haurà dues franges horàries: de 17 a 18h i de 18 a 19h. El darrer grup entrarà a les 18h.

Documents relacionats

  • imagen