L'Ajuntament habilita un espai per a la gent gran a l'Ateneu Les Bases

Es tracta d’un espai de més de 200 m2 situat en el segon pis del complex esportiu destinat exclusivament a atendre la programació i les activitats de les persones grans de la ciutat com reunions, exposicions o tallers.

imagen

La regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Manresa posa a disposició de la ciutat un nou Espai de Gent gran. Es tracta d’un espai situat en el segon pis del complex esportiu, socia l i cultural Ateneu Les Bases, destinat exclusivament a atendre la programació i les activitats de les persones grans de la ciutat.

Aquest espai, que fins ara s’havia utilitzat com a seu del Consell Municipal de la Gent Gran, s’ha equipat per a poder fer-hi actes diversos com reunions, exposicions o tallers. Té una superfície total de més de 200 m2 i disposa de sala d’activitats, despatxos, estança relacional i de reunions, i banys adaptats.

Actualment, s’ofereix a totes les entitats que vulguin fer alguna programació destinada a la gent gran. Igualment, la regidoria de Gent Gran es reserva la possibilitat de mantenir-hi la seva pròpia programació adreçada a aquest col·lectiu.

Els horaris són els compresos dins de la franja d’obertura del complex socioesportiu (de dilluns a divendres de 6:30 a 22:30 h, dissabtes de 7:30 a 20:30 h i di umenges de 9:00 a 14:00 h). Per a més informació es pot veure l'enllaç següent: http://www.ateneulesbases.cat/cat/seccio/veure/213

Les entitats poden demanar l’ús de l’espai, mitjançant sol·licitud adreçada a la regidoria de Gent Gran, per telèfon 938752386 o per correu electrònic gentgran@ajmanresa.cat.

Documents relacionats

  • imagen