Més de mig miler d'alumnes d'escoles de Manresa participen a la Trobada Esportiva de Primària

Un total de 559 alumnes de primària de 9 centres d’ensenyament de Manresa han utilitzatla Zona Esportivadel Congost per jugar mini partits de futbol, rugbi, bàsquet i voleibol. L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha visitat els nens i nenes durant el matí.

imagen

Avui s’ha celebrat ala Zona Esportivadel Congost de Manresa la Trobada Esportiva de Primària d’enguany, en la què hi han participat 559 alumnes de 5è i 6è curs de les escoles de la ciutat. Les escoles participants han estat l’Ave Maria, Escola Pare Algué, Escola La Renaixença, Fedac Manresa, Escola Flama, Escola La Font, La Salle Manresa, Escola Joviat, i Col·legi Oms i de Prat.

Els alumnes, agrupats en equips, han jugat mini partits de bàsquet, rugbi, futbol i voleibol usant de manera simultània les instal·lacions de la Zona Esportiva del Congost. En torns rotatoris d’uns 50 minuts, tots els alumnes han pogut jugar a bàsquet al Complex Vell Congost, a “touch” rugbi al Camp de Rugbi, a voleibol a l’Estadi d’Atletisme, i a futbol a l’Estadi de Futbol. Entre partit i partit, van jugar a les zones lúdiques que s’hi van habilitar.

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha visitat l’activitat durant el matí, interessant-se pels partits que es jugaven i pel nombre de nens i nenes que hi han participat.

A migdia, els alumnes han dinat el seu picnic a la mateixa Zona Esportiva del Congost i, en acabar, han participat a la festa de l’escuma, que s’ha fet com a fi de la trobada. 

Documents relacionats

  • imagen