L'Ajuntament fa aquest diumenge treballs de millora del paviment a la plaça Bonavista i al carrer Font i Quer

Els treballs, que tenen l’objectiu de millorar la seguretat en la mobilitat als barris, suposaran diverses alteracions de trànsit i prohibicions d’estacionament.

La Secció de Manteniment i Barris de l’Ajuntament de Manresa farà aquest diumenge, 17 de maig, dues actuacions per a la millora del paviment a la plaça Bonavista i en untr am del carrer Font i Quer. Els treballs, que tenen l’objectiu de millorar de la seguretat en la mobilitat als barris, provocaran alteracions de trànsit i prohibicions d’estacionament.

Amb motiu dels treballs millora del paviment a la plaça Bonavista es tancarà al trànsit de vehicles l’accés de carretera de Vic i de carretera de Santpedor a plaça Bonavista i es mantindrà el trànsit de vehicles de Passeig Pere III a carretera de Vic. L’accés al passeig de Pere III es realitzarà pels carrers Sèquia (provinent de carretera de Vic), Circumval·lació, Camps Fabrés i 1er de Maig. És previst que aquests treballs finalitzin cap el migdia (s’iniciaran a partir de les 8h).

El Servei BUS MANRESA modificarà els recorreguts i parades de les LÍNIES 6 i 7 FESTIUS, consultar afectacions al servei a través del web ww w.manresabus.com o bé al telèfon 93.874.89.25.

Pel que fa a la millora del paviment al carrer Font i Quer, al tram situat entre els carrers Barcelona i Major, aquests treballs obligarà els veïns a accedir i sortir amb vehicle del Passatge Sansa des del carrer Doctor Esteve i s’invertirà el sentit de circulació del carrer Font i Quer des de carrer Serret i Arbós per a l’accés de vehicles a carrer Major. És previst que aquests treballs també finalitzin cap el migdia.