El Casino acull el taller d'eficiència energètica a la llar adreçat a les famílies usuàries dels Serveis Socials

Els tallers es porten a terme de manera quinzenal i tenen com a objectiu donar formació i consells sobre aïllament tèrmic i la utilització més efectiva dels electrodomèstics, la llum o el gas 


imagen

Una quinzena d’usuaris dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Manresa han assistit avui al tercer taller sobre eficiència energètica a la llar. En aquests tallers es dóna formació i consells pràctics sobre l’ús de la calefacció, els electrodomèstics, la llum i la cuina, així com sobre aïllament tèrmic, per augmentar l’eficiència i l’estalvi energètic a la llar.

 

Els tallers es porten a terme emmarcats en un programa de dotze actuacions que l’Ajuntament de Manresa va presentar a la Taula Municipal sobre Pobresa Energètica. Aquest programa té com a objectiu donar cobertura a les necessitats de les famílies que, per manca d’ingressos, no poden fer front a les despeses dels subministraments d’electricitat, aigua i gas.

 

Els tallers sobre eficiència energètica a la llar van començar el passat 4 de juny i es porten a terme de manera quinzenal. Es dirigeixen a 15 usuaris cada vegada i en acabar cada sessió se’ls hi lliura un resum dels consells i les actuacions.

 

A més, complementen unes auditories energètiques que cada participant pot sol·licitar per al seu domicili, en les quals s’especifiquen les millores que es poden aplicar per reduir el consum energètic a la llar.

Documents relacionats

  • imagen