El regidor de Barris i Acció Comunitària arrenca amb la FAVM la tanda de visites a les entitats veïnals

El  mandat de la nova regidoria s’inicia amb una reunió amb la Junta directiva de la Federació d’Associació de Veïns de Manresa i continuarà les properes setmanes amb els representants dels 22 barris de la ciutat.

imagen

El regidor de Barris i Acció Comunitària de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, ha arrencat la tanda de visites d’aquest nou mandat amb una reunió amb la Junta Directiva de la Federació d’Associació de Veïns de Manresa (FAVM), òrgan que aglutina la representació de les entitats veïnals de la ciutat.  El regidor té previst reunir-se amb els representants dels 22 barris abans d’acabar l’estiu.

 

En la reunió, celebrada divendres passat, es va parlar principalment del conveni 2015 del Pla de Desenvolupament Comunitari i del conveni de la Xarxa de Biblioteques de la Federació. Els dos projectes s’emmarquen dins les polítiques de desenvolupament d’acció comunitària a les quals dóna suport l’Ajuntament de Manresa.

 

Un altre dels temes tractats en la trobada va ser la realització d’una Auditoria de l’Espai Urbà que es vol portar a terme de forma participada amb les entitats veïnals en compliment d’una de les accions del programa de govern municipal.

 

Amb l’Auditoria de l’Espai Urbà és pretén fer una fotografia de l’estat general de la ciutat, valorant l’estat de la calçada, voreres, jardineria, mobiliari urbà, neteja, elements patrimonials, salubritat, parcs infantils, enllumenat i altres millores adreçades a aconseguir millores de mobilitat amb especial èmfasi aquelles accions adreçades a col·lectius més sensibles (mobilitat reduïda, persones grans i infants). Aquest treball d’auditoria la durà a terme els serveis tècnics municipals i amb la participació de les entitats veïnals.

 

 

Documents relacionats

  • imagen