L'Ajuntament de Manresa amplia fins al 30 de setembre el període per presentar al·legacions del POUM

Els ciutadans interessats a fer consultes o rebre’n informació detallada seran atesos a l'Oficina del Pla al carrer Amigant amb cita prèvia fins al 15 de setembre. Les al·legacions es podran presentar presencialment o a través de la web municipal.


imagen

L’Ajuntament de Manresa ha decidit prorrogar el període per presentar al·legacions del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que acaba el 7 de juliol, fins al 30 de setembre amb l’objectiu de facilitar les gestions de les persones, entitats o associacions interessades en presentar les seves objeccions al nou pla. El termini per demanar cita prèvia, però, acabarà el 15 de setembre perquè els tècnics tinguin un marge de temps per finalitzar els tràmits administratius corresponents.
 

Els interessats a fer consultes o rebre informació detallada d'aquest pla urbanístic de la ciutat, seran atesos a l'Oficina del POUM (C/ Amigant, 5) –sempre que hagin sol·licitat una cita prèvia- els dimarts d'11 a14 h i de 15 a 18 h, els dijous d'11 a 14 h i el divendres de 9 a 12 h. 


La cita prèvia es pot demanar presencialment anant a la mateixa Oficina del POUM o a l'Oficina d’Activitat Econòmica (Pl, Major, 1) i també trucant al telèfon 93 878 23 54 (de 9 a 14 h) o per Internet a la web municipal o la del POUM. Un cop finalitzat el termini de cita prèvia, el 15 de setembre, es mantindrà l’horari d’atenció de l’Oficina del POUM.

 

La presentació de les al·legacions també es pot fer presencialment a l’Oficina d’Activitat Econòmica (OAE) o per Internet a través de la web municipal.

 

Recordem que l’Ajuntament va posar en marxa una campanya informativa del POUM de Manresa coincidint amb l’obertura del període d’al·legacions, després que el Ple Municipal del 19 de març passat acordés l’aprovació inicial del pla.

 

Amb aquesta pròrroga, el període d’exposició establert era de tres mesos i que finalitzava el proper 7 de juliol s’allargarà fins el 30 de setembre.

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen