L'Ajuntament, la Generalitat i la UBIC signen un conveni per impulsar la dinamització comercial a Manresa

La Generalitat concedeix una subvenció de 25.000 euros a la UBIC per finançar diferents projectes de revitalització de centres comercials a cel obert.


imagen

El director general de Comerç dela Generalitatde Catalunya, Josep Maria Recasens, l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president dela Unióde Botiguers i Comerciants (UBIC) de Manresa, Jaume Pont, van signar divendres passat a l'Ajuntament de Manresa un conveni per a la consolidació dels centres comercials a Cel Obert (CCCO) de la capital del Bages.

 

També els van acompanyar la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves, i la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Àuria Caus.

 

El conveni té per objecte consolidar i generar sinergies comercials urbanes que siguin capaces de donar respostes professionals a les necessitats actuals dels consumidors, i convertir l’equipament comercial col·lectiu urbà en l’element motor de la revitalització comercial i urbanística del seu entorn.

 

Amb l’acord, l'Ajuntament de Manresa i el CCCO és comprometen a col·laborar amb la difusió, promoció d’aquestes actuacions. Per la seva part,la UBICes responsabilitzarà de la coordinació i de la gestió per dinamitzar el comerç urbà de Manresa, aportant mitjans personals i materials.


Les actuacions recollides expressament en el conveni són la nova web dela UBIC; Fira Fora Estocs; Fira de l’Ascensió; Firastiu; Fira de Sant Andreu i Shopping Day Manresa; Promoció comercial d’estiu; Promoció comercial d’hivern; SVIP Manresa; estand a Expo-Bages; Shopping Night Manresa; concurs d’aparadors amb motiu dela Fira Mediterrània; campanya nadalenca; col·laboració amb entitats comercials i culturals; venda de tiquets d’aparcament; reforma i actualització de monòlits i difusió a les xarxes socials.


La Generalitat participa en el conveni amb una aportació de 25.000 euros.

Documents relacionats

  • imagen