L'Ajuntament de Manresa rep un grup internacional del Rotary E-Club

L’alcalde, Valentí Junyent, ha rebut els joves i la regidora Mercè Rosich els ha parlat sobre l’Ajuntament i la ciutat de Manresa

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la regidora d’Acció Social i Cooperació de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich, han rebut avui un grup de participants del programa Rotary E-Club Districte 2202.  Aquest és el primer Club Rotary d’Espanya que es reuneix a través de la xarxa d’Internet (http://rotaryeclub2202.org).

 

El grup era format per una vintena de joves procedents de vuit països europeus diferents, així com d’Eslovènia, Turquia, Taiwan, i Egipte.

 

Mercè Rosich, regidora d’Acció Social i Cooperació i segona Tinent d’Alcalde, els ha parlat sobre l’Ajuntament de Manresa, la seva composició i funcionament bàsic, i sobre la ciutat de Manresa. Els ha explica les arrels medievals de la ciutat, la seva tradició industrial, la seva actual projecció cap a l’activitat comercial, el seu èxit en l’àmbit esportiu, les seves festes, així com els projectes de la Manresa del 2022

 

Per acabar, el grup de joves han conegut l’alcalde, Valentí Junyent, amb qui s’han fet una fotografia.

 

Els joves, que ja han visitat Barcelona, han fet una estada a l’Anoia i al Bages, i el seu proper destí és el Baix Camp i el Vallès Oriental.

Documents relacionats

  • imagen