Acaben les activitats d'estiu de Manresa Jove amb una gran participació

El programa, organitzat per l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de diverses entitats, ha dut a terme un ventall propostes esportives, artístiques i d’oci dirigides als joves de14 a 29 anys


imagen

Les propostes de l’Estiu Jove de Manresa han rebut enguany una bona resposta. El programa, preparat l’Ajuntament de Manresa juntament amb altres entitats, incloïa activitats esportives, artístiques i d’oci dirigides a joves de 14 a 29 anys. 

 

Les activitats van començar el 20 de juny amb la festa de l’arribada de l’estiu que es va celebrar a la Carpa del Riu. Era la primera vegada que s’obria aquest espai per fer una festa per a menors d’edat. La sala es va convertir en un “espai Bollybood” on es van poder gaudir d’aquestes danses tan tradicionals de la Índia. Elsparticipants podien fer-se fotografies vestits d’hindús a l’entrada de l’establiment, al fotocol especialment muntat per a l’esdeveniment.


Les propostes van continuar el  27 de juny amb el festival de música electrònica de la Catalunya central, Manrusiònica. Durant tot el dissabte els amants de l’electrònica van poder gaudir d’un vermut electrònic al Parc de la Seu i de sessions de música. El dia va concloure amb el concert a la plaça de la Reforma i la projecció d’un mapping a la façana dela seu. La festa, en la que hi van participar Dj de renom, va concloure cap a les 2 de la matinada. Els que encara no en tenien prou es van poder traslladar amb busos llançadora cap a la sala Stroika per seguir la festa.

 

El diumenge dia 28 de juny, a la tarda, es va representar l’espectacle “L’home llop teatralitzat” al carrer del Balç, a càrrec d’exalumnes d’animació sòciocultural. En un entorn immillorable i ambientat a l’edat mitjana, la trentena de joves que hi van participar van gaudir d’una tarda ben divertida tot jugant a aquest joc de rol.

 

El torneig vòlei platja, que celebrava la novena edició, es va celebrar del 29 de juny al 4 de juliol. Hi va tenir un rècord de participació: 45 equips inscrits van jugar durant tota la setmana. El dissabte 4 de juliol es va jugar la final de les dues categories i, després, es va fer la festa de l’estiu jove. Hi va haver música amb el Dj Sanfreedonian i una botifarrada a càrrec del bar Toni’s. Al llarg d’aquella setmana la plaça major es va convertir en un punt de trobada pels aficionats al voleibol. 

 

Per a qui els agrada el zumba, van poder participar a una master class a l’Oficina Jove del Bages a càrrec d’Aida, en la què hi van participar 15 noies de 16 a 25 anys.

Les propostes esportives van continuar amb el torneig de tennis taula que es va dur a terme els dies 8 i 9 de juliol a la plaça Gispert, amb la participació de 20 nois i noies de la categoria individual, i amb 7 equips.

També al llarg de tot el programa es va poder participar a dos campus: el de vòlei platja i la “7tmana d’Aventura”, que van sumar la participació de 24 nois i noies de 12 a18 anys.

 

Segueix el concurs d’Instagram

 

Cal recordar que fins el 25 de setembre segueix vigent el concurs d’Instagram. Hi poden participar totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #estiumanresajove que es publiquin a l’aplicació per mòbil Instagram. La temàtica de les fotografies és l’estiu en general i se’n poden penjar-ne tan de viatges, com d’activitats d’estiu s’hagi participat.

 

Els noms dels guanyadors es faran públics als comptes de Facebook i Twiter de @manresajove i s’exposaran a l’Oficina Jove del Bages.

Documents relacionats

  • imagen