El Museu Comarcal acull demà la presentació del Pla Gastronòmic de la Fundació Alícia

Es tracta d’una sèrie de propostes de menús i de productes enogastronòmics amb els quals es pretén reforçar l’experiència turística dels visitants i pelegrins a la Manresa Ignasiana. La presentació es farà a les 8 de la tarda i inclourà una degustació gratuïta.


imagen

En el marc de les festes de Sant Ignasi i com a novetat destacada es presenta demà, dimecres 22 de juliol, el Pla de Gastronomia Manresa 2022, elaborat per la Fundació Alícia. L’acte es farà a les 20 h al claustre del Museu Comarcal de Manresa i inclou una degustació gratuïta.

 

El Pla de Gastronomia Manresa 2022, organitzat per la mateixa Fundació Alícia i l’Ajuntament de Manresa, es tracta d’una sèrie de propostes de menús i de productes enogastronòmics amb els quals es pretén reforçar l’experiència turística dels visitants i pelegrins a la Manresa Ignasiana.

 

D’altra banda, les Festes de Sant Ignasi continuen fins el dia 2 d’agost amb un ampli programa d’activitats diverses adreçades a tot tipus de públic com: el cicle de musica introspectiva els “Sons del Camí”, l’inici del 1r Any Jubilar del Camí Ignasià, el Taping’Nasi, inflables i espectacles per a la quitxalla, i el concurs d’aparadors, entre d’altres.

 

Les Festes de Sant Ignasi estan organitzades per l’Associació de Comerciants de Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i Voltants, la Fundació la Cova i, des de l’any passat, també per l’Ajuntament de Manresa.

Documents relacionats

  • imagen