Tall de trànsit al carrer Carrió a partir del dimecres

El motiu són els treballs de renovació de la xarxa general de clavegueram, des del número 12 al 22, que està previst que durin 2 setmanes.


El proper dimecres 29 de juliol, Aigües de Manresa començarà els treballs de renovació de la xarxa general de clavegueram del carrer Carrió, entre els números 12 al 22.

 

Amb motiu de les obres es prohibirà l’estacionament a tot el carrer i es tallarà al trànsit de vehicles al carrer Carrió (del carrer Guimerà a la plaça Independència) de manera que l’accés de vehicles autoritzats es realitzarà pels extrems del vial (pel carrer Guimerà fins al núm. 22 i per la plaça Independència fins al núm. 12).  Es mantindrà l’accés de vehicles al Pàrquing Carrió des del carrer Guimerà.

 

Està previst que aquests treballs durin 2 setmanes.

 

D’altra banda, la Secció de Serveis Públics de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que, en coordinació amb aquesta acció de renovació de la xarxa de clavegueram, també es realitzaran els treballs de reposició de paviments de vorera i calçada vinculats a les obres de canalització soterrada de la línia elèctrica per a un nou subministrament de l’edifici d’habitatges del carrer Carrió núm. 9 – 11.