Demà el Marroc i Bolívia disputaran la gran final del Mundialet Intercultural de Futbol

Durant el cap de setmana es jugaran els partits pel 3r i 4rt lloc i les finals en totes les categories. Enguany el Mundialet ha mobilitzat un total de 450 jugadors i ha aplegat centenars de persones que han acudit als partits al llarg del campionat.


imagen

La dotzena edició del Mudialet Intercultural de Futbol de Manresa, organitzat per la ONG Diapo amb el suport de diverses entitats i l’Ajuntament de Manresa,  juga les finals en totes les categories durant aquest cap de setmana. Aquesta competició, que es porta a terme a l’Estadi del Congost des del dia 20 de juny en què va començar el torneig, és una eina de convivència, de participació i d’aproximació intercultural.

 

El torneig es divideix en quatre categories: l’absoluta; la de veterans; la femenina; i la dels infants i joves classificats en cadets i infantils, i alevins i benjamins.

 

Pel que fa a la categoria absoluta, el dissabte, 25 de juliol a les 20 h, es disputarà la gran final entre els equips de Marroc i Bolívia. Anteriorment, a les 17 h, es jugarà el partit per decidir el 3ª i 4ª lloc, entre Argentina i Senegal. Enguany hi han participat 8 equips de 8 països diferents: Colòmbia, Bolívia, el Marroc,  Paraguai, Argentina, Equador, Espanya i Senegal.

 

El mateix dia a les 18.40 h lluitaran per la 1a plaça del torneig en la categoria de veterans, el Marroc i Bolívia, i també a la mateixa hora, tindrà lloc la final femenina entre Paraguai i Uruguai.

 

El diumenge, 26 de juliol a les 20 h, competiran pel 1r i 2n lloc els joves de les categories cadets i infantils i, prèviament, a les 17 h, es jugaran el 3r i 4rt lloc. Pel que fa els infants alevins i benjamins disputaran la final a les 19 h i el partit pel 3r i 4r lloc es durà a terme a les 18 h.

 

El Mundialet ha mobilitzat un total de 450 jugadors i ha aplegat centenars de persones que han acudit als partits al llarg del campionat. Es valora molt positivament la gran participació d’infants i nois, la majoria provinents de l’Escola de futbol Diapo que compta amb un centenar d’infants que s’entrenen al llarg de l’any al Congost, i que els dissabtes participen en tornejos comarcals. Diapo també suposa una cantera molt significativa per diferents clubs de futbol de la ciutat i comarca.

 

Fruit d’aquesta participació en diversos tornejos, s’estableixen contactes amb altres jugadors. Aquest fet, juntament amb la difusió que es fa de l’Escola de futbol, ha fet que augmentessin el nombre d’isncripcions per participar al Mundialet  en les categories cadet, infantil, benjamí i aleví.

Els diferents guanyadors dels campionats del Mundialet han estat els següents: Senegal (2004), Catalunya (2005), Guinea Conakry (2006), Senegal (2007), Guinea Conakry (2008), el Marroc (2009), Espanya (2010), Senegal (2011), Argentina (2012) i Paraguai (2013 i 2014)

 

Els dies i els horaris dels partits són els següents:

 

CATEGORIA ABSOLUTA

 

Dissabte 25 de juliol

 

17:00 h.  Argentina – Senegal (3r i 4rt lloc)

20.00 h. El Marroc - Bolívia (Final)

 

CATEGORIA VETERANS

 

18:40 h. El Marroc – Bolívia (Final)

 

CATEGORIA FEMENINA

 

18:40 h. Paraguai – Uruguai (Final)

 

Diumenge 26 de juliol

 

CATEGORIA I CADET I INFANTIL

 

17:00 h.  (3r i 4rt lloc)

20.00 h.  (Final)

 

CATEGORIA ALEVÍ I BENJAMÍ

 

18.00 h. (3r i 4t  lloc)

19.00 h. (Final)

Documents relacionats

  • imagen