L’alcalde assisteix al sopar de la Festa Major de la Font dels Capellans

La celebració s’emmarca dins els actes de commemoració del 40è aniversari del barri i ha comptat també amb la presència del conseller d’Empresa i Ocupació dela Generalitat de Catalunya, Felip Puig.


imagen

L’alcalde de Manresa ha assistit aquest vespre al sopar de la Festa Major de la Font dels Capellans, un acte que enguany ha pres un caràcter molt especial atès que es celebrava també la commemoració del 40 aniversari del barri manresà. La celebració ha comptat amb la presència del conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig.

 

Al sopar, a banda del president de l’AAVV dela Font, Josep Rueda, i dirigents i exdirigents veïnals i representants d’entitats del barri, també hi ha assistit el delegat del Govern ala CatalunyaCentral, Juli Gendrau; el regidor deCulturai Barris de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet; el director de Regió 7, Marc Marcé (que ha estat el pregoner de la festa), i la directora del Grup Taelus, Pilar Goñi.

 

Abans del sopar, els convidats han visitat l’exposició fotogràfica “Mirades, 40 anys de la vida de la Font dels Capellans” que es pot visitar ala Sala Polivalent del barri.

 

Documents relacionats

  • imagen