L'alcalde vota a la plaça Sant Domènec després de la inauguració de l'ExpoBages

Valentí Junyent ha animat els manresans i manresanes a participar en una "votació històrica, ja que és la primera consulta que es fa a la ciutat en 35 anys d'ajuntaments democràtics", durant el discurs inaugural de la fira que avui i demà se celebra als carrers de Manresa.

imagen

L’'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha participat aquest dissabte en la consulta ciutadana sobre el futur de la plaça Sant Domènec i el Teatre Conservatori que té lloc avui i demà organitzada pel Col·legi d’'Advocats amb el suport de l'’Ajuntament de Manresa.

Valentí Junyent ha dipositat el seu vot pels volts de les 2 de la tarda en el punt de votació situat precisament a la plaça Sant Domènec, un cop finalitzat el recorregut inaugural que ha fet per l'’ExpoBages en companyia del conseller de la Presidència, Francesc Homs, i altres autoritats.

Precisament, durant el discurs inaugural de la fira que avui i demà se celebra als carrers de Manresa, l'alcalde ha animat els manresans i manresanes a participar en una "votació històrica, ja que és la primera consulta que es fa a la ciutat en 35 anys d'ajuntaments democràtics".

Fins a les 3 de la tarda havien votat en els sis punts de votació repartits per la ciutat 1.167 persones, el que suposava una participació del ’1,86%.

Documents relacionats

  • imagen