L'Ajuntament i la Comissió 11 de Setembre presenten la setena Marxa de Torxes

El consistori, membre de l'AMI, dóna suport a la marxa, que tindrà lloc dijous a 2/4 de 9 del vespre, i que farà el tradicional recorregut entre Crist Rei i la Plaça Major

 

 

imagen

L'Ajuntament de Manresa ha acollit aquest migdia la presentació de la setena edició de la Marxa de Torxes per la Independència a Manresa, que tindrà lloc aquest dijous, 10 de setembre, a partir de 2/4 de 9 del vespre, organitzada per la Comissió 11 de Setembre, que formen Òmnium Bages, Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Fundació Independència i Progrés.

 

Jordi Serracanta, tinent d'alcalde i representant de l'Ajuntament de Manresa a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha acompanyat els responsables d'Òmnium Bages, Jordi Corrons, i l'ANC Manresa, Toni Bozzo, a la presentació de la marxa, que farà el tradicional recorregut de Crist Rei fins a la Plaça Major, on el músic Natxo Tarrés llegirà el manifest, mentre que la periodista Patrícia Gabancho serà l'encarregada de fer el parlament d'aquest any.

 

Em la presentació, Jordi Serracanta ha afirmat  que el tema nacional fa bategar amb força la ciutat i també les comarques de Bages i Moianès, com ho demostra el fet que a les diferentes poblacions s'hi celebraran fins 17 marxes de torxes que i la població respon massivament a les crides a la participació en els actes a l'entorn de la Diada Nacional, com ara la Via Lliure del dia 11 a la Meridiana. Serracanta ha ha recordat que com a membre de l'AMI, "un dels primers compromisos del consistori és donar suport als actes vinculats al procés sobiranista".

 

Com a novetat, aquest any la Marxa de Torxes d'enguany es clourà amb una botifarrada popular, per enllaçar amb l'inici de la campanya electoral, que s'escau el dia 10 a les 12 de la nit, aixi com l'actuació musical del grup 4CAT.

 

En la presentació d'aquest migdia també hi han assistit Jaume Puig i Marta Torra (Òmnium Bages) i Josep Emili Puig (ANC).

 

D'altra banda, l'Ajuntament recorda que amb motiu de la Diada Nacional, aquest divendres s'organitza l'acte institucional a la plaça Onze de Setembre, a les 11 del matí. L’Ajuntament convida les entitats i associacions de la ciutat a participar en l’acte. Per garantir una bona organització, es demana a totes les entitats que tinguin previst fer una ofrena floral, que ho comuniquin al telèfon 93 8782313 o a l’adreça protocol@ajmanresa.cat.

 

Documents relacionats

  • imagen