L'Ajuntament fa diverses actuacions per millorar la mobilitat i la seguretat a l’entorn del nou institut del Cal Gravat

Les actuacions han consistit en la millora de la senyalització vertical i horitzontal,  la construcció d’un nou pas de vianants elevat i el trasllat de la parada de bus del transport escolar al carrer Puig i Cadafalch.


imagen

L’Ajuntament de Manresa, a través de les regidories de Barris i Mobilitat, ha finalitzat un paquet d’actuacions per millorar la mobilitat i la seguretat a l’entorn del nou Institut de Cal Gravat, uns treballs que han coincidit amb l’inici del curs escolar i l’estrena d’aquest nou equipament.

 

Les actuacions per a la pacificació del trànsit han consistit en la construcció d’un nou pas de vianants elevat al carrer Puig i Cadafalch, enfront de la porta d’accés al nou Institut, i en la millora de la senyalització horitzontal dels passos de vianants propers al centre escolar.

 

Els treballs de millora s’han completat amb la senyalització de nous aparcaments de motocicletes abans dels passos de vianants per tal de millorar la visibilitat entre conductors i vianant  i amb el trasllat de la senyalització vertical de Zona Escolar i de la parada de transport escolar del carrer Domènech i Montaner al carrer Puig i Cadafalch.

 

El projecte d’aquestes actuacions han estat elaborades pels serveis tècnics municipals i es van proposar i aprovar pels representants del Districte Llevant, que hi van fer una aportació econòmica dins el seu pressupost.

 

Documents relacionats

  • imagen