Manresa convoca els estudiants de 1r i 2n d'ESO a dissenyar entre tots el logo que representarà els infants i adolescents de la ciutat

Els alumnes interessats han de participar en un taller dirigit per especialistes en disseny i s’han d’inscriure abans del dia 1 d’octubre.
La crida és una de les accions contemplades en el Pla Local d’Infància i es fa arran del nomenament de Manresa com a “Ciutat amiga de la infància” per part de la UNICEF.


imagen

L’Ajuntament de Manresa convoca els estudiants de la ciutat de 1r i 2n d’ESO a participar en un taller de disseny que té l’objectiu de trobar el logotip que representarà els infants i adolescents de la ciutat.

 

Aquesta és una idea sorgida arran de que UNICEF nomenés Manresa com a “Ciutat amiga de la infància”, el 14 d’octubre del 2014, i recollida en una de les accions del Pla Local d’Infància i Adolescència, aprovat en el Ple de la Corporació el 20 de novembre del 2014.

 

Així, tots els estudiants de 1r i 2n d’ESO que tinguin inquietuds pel disseny o el dibuix poden participar en aquest taller que estarà dirigit per especialistes en el món del disseny i que els ajudarà a elaborar el logo més adient.

 

El taller es farà a l’Edifici dels Infants, a la carretera de Vic de Manresa, durant cinc sessions els dimecres 7, 14, 21 i 28 d’octubre, i 4 de novembre, de les 18 h a les 19.30 h. Cal inscriure’s abans de l’1 d’octubre escrivint un correu a info@manresainclusio.cat o trucant al telèfon 93 875 24 85, deixant el nom, cognoms, telèfon i mail de contacte.

 

La primera sessió del taller es dedicarà a conèixer els continguts que ha de transmetre aquest logotip. La resta de sessions seran conduïdes per especialistes que introduiran els alumnes en el món del disseny i els orientaran per elaborar conjuntament el logo final. A la quarta sessió es decidirà entre tots els participants quin pla de comunicació s’utilitzarà per fer arribar aquest treball a tota la ciutadania de Manresa.

 

 

El programa Ciutat Amiga de la Infància

 

 

La distinció Ciutat Amiga de la Infància valora especialment la tasca dels governs locals que apliquen polítiques per afavorir el desenvolupament dels menors i impulsen la seva participació pública mitjançant els consells d’infants.

 

 

Els objectius essencials del programa Ciutat Amiga de la Infància, que va néixer l’any 2002, són impulsar l’aplicació de la Convenció sobre els Drets del Nen en l’àmbit de les entitats locals i fomentar el treball en xarxa entre els municipis que formen part de la iniciativa.

 

 

UNICEF treballa per dur a terme canvis reals en la vida dels nens i transformar la societat a través d’una organització dinàmica, unida i eficient, per aconseguir que els drets dels infants es converteixin en principis ètics perdurables i en normes de conducta internacional.

Documents relacionats

  • imagen