SEGUIMENT INFORMATIU ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA 2015

 

Hora: 27/09/2015
Lloc: Manresa
Descripció




L’Ajuntament desplegarà un operatiu informatiu durant la jornada electoral

 

L’Ajuntament de Manresa desplegarà un operatiu per informar sobre la participació i els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya a través del web www.manresa.cat/eleccions  i del telèfon mòbil. Com en les eleccions municipals celebrades el maig passat es tornarà a incorporar aquesta informació electoral a l’aplicació Viu Manresa, des d’on es podran consultar des del cens electoral i el lloc de votació fins els resultats en temps real. A més a més, des de l’apartat L'Ajuntament respon s’atendran les peticions d’informació que puguin formular els ciutadans durant la jornada electoral.


Un altre canal d’informació serà  el compte de Twitter de l’Ajuntament de Manresa (@ajmanresa), on es donaran a conèixer les dades de participació a les 13 hores i a les 18 hores, així com també els resultats permanentment actualitzats a partir de les 8 del vespre, a mesura que es vagi tancant el recompte de vots en les diferents meses electorals.

Durant tot el dia de les eleccions, per atendre consultes i incidències es podrà trucar també als telèfons 938 782 444 i 648 16 52 92

 

 

INFORMACIÓ PER ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

 
Per a partits polítics i mitjans de comunicació, a més dels accessos habituals a través de la web i del smartphone, es poden fer servir els enllaços següents:
 
Web.
 
1. http://www3.ajmanresa.cat /eleccions  
 
2. http://www1.ajmanresa.cat/eleccions      
 
3. http://www6.ajmanresa.cat/eleccions
 
Smartphone.

1.http://www3.ajmanresa.cat/eleccions_mbl
 
2.http://www6.ajmanresa.cat/eleccions_mbl