El CIO Manresa organitza uns xats-consultoris d’ocupació 'on line'

En col·laboració amb Regió7 i la Diputació de Barcelona, el CIO organitza un consultori-xat mensual relacionat amb temes d’ocupació. El primer tindrà lloc el proper dimarts, i tractarà sobre com preparar un CV atractiu

imagen

El Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació (CIO), amb el suport de Regió7 i la Diputació de Barcelona, organitza el tercer dimarts de cada mes, a les 11 del matí, un xat que versarà sobre un tema concret d’ocupació, per tal que tothom que hi estigui interessat (sigui usuari del CIO o no) pugui adreçar-hi consultes i dubtes. Aquestes preguntes seran respostes durant l’hora que duri el xat per un expert, que serà un tècnic del propi CIO o un col·laborador extern.

Els primer xat serà dimarts vinent, dia 20 d'octubre, i tractarà el tema de "Com fer un CV atractiu". Els següents xats programats que es duran a terme en els propers mesos són els següents:

  • La recerca de feina dels joves i el Programa de Garantia Juvenil
  • Com fer una entrevista de feina efectiva
  • Networking: com generar, mantenir i ampliar una xarxa de contactes efectiva
  • L’ús de les TIC en la recerca de feina
  • Recursos per treballar a l'estranger


L’objectiu del xat-consultori és facilitar el tracte entre els experts en ocupació i possibles persones que busquen una feina o una millora laboral. Es pretén apropar l’assistència tècnica  fent ús de les noves tecnologies de la comunicació.  

Tota persona interessada pot enviar la seva consulta a través del web de Regió7 (www.regio7.cat), ja sigui el mateix dia del consultori o uns dies previs. El procés per participar és molt senzill: s'accedeix al web del diari, on s'ha habilitat un formulari per enviar preguntes.

El dia del xat, totes elles seran respostes en directe pels experts. A més, tot el material, consell i material que es publiqui, quedarà disponible al mateix web de manera permanent.

Documents relacionats

  • imagen