L'Ajuntament de Manresa renovarà 530 contenidors de recollida de la fracció de rebuig

Els nous contenidors seran també de càrrega lateral i tindran, entre d’altres prestacions, més capacitat que els actuals, pedal regulable en dues posicions d’alçada i maneta especial per a persones amb mobilitat reduïda.


imagen

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Manresa ha aprovat avui la instal·lació de 530 nous contenidors de recollida de residus de la fracció de rebuig. Els nous contenidors tindran una capacitat de 3.200 litres, fet que permetrà la retirada de 583 unitats de 2.400 litres que ja han estat amortitzats, i la seva substitució per les noves 530 unitats.

 

A banda de la capacitat superior als actuals, els nous contenidors tindran una pedal regulable de dues posicions d’alçada, maneta especial d’obertura per a persones amb mobilitat reduïda i identificació de la fracció rebuig per a persones invidents, amb relleus al frontal de la cubeta.

 

El nou model, de color gris fosc per cos i gris per a la tapa,  tindran adhesius que alerten del perill a les cantonades de la cubeta, a la banda de la calçada; un adhesiu de prohibit aparcar a la cubeta, a la banda de la calçada; i amb la indicació  de la informació, mitjançant serigrafia o adhesiu, dels residus admesos i no admesos, horaris d’aportació i d’altres.

 

L’empresa concessionària del servei de recollida de residus sòlids urbans, UTE SANEJAMENT MANRESA, es farà càrrec, amb els seus propis mitjans, de la retirada dels contenidors vells, la col·locació dels nous i el repintat de les àrees on s’hi ubiquen les noves unitats. El desplegament dels nous contenidors s’iniciarà el proper mes del gener i durarà unes 7 setmanes.

 

Documents relacionats

  • imagen