L'Ajuntament de Manresa signa un conveni amb la UBIC per donar suport a la dinamització comercial

El document ha estat rubricat avui per la regidora delegada de Promoció Econòmica i Comerç, Àuria Caus, i el president de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Manresa, Jaume Pont.

 

imagen

La regidora delegada de Promoció Econòmica i Comerç, Àuria Caus, i el president de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Manresa, Jaume Pont, han signat a l'Ajuntament de Manresa un conveni pel qual es regulen les condicions d’atorgament d’una subvenció per a les activitats de dinamització comercial i la gerència del projecte “Manresa Centre Actiu”.

 

El conveni té per objectiu el suport econòmic a la UBIC per tal que organitzi les fires i altres actuacions de promoció comercial a la ciutat: elaboració de campanyes de comunicació, realització d’activitats de dinamització de la zona comercial, formació i assessorament per a la millora de la professionalització dels establiments, etc. Igualment, una part de la subvenció es dedica a finançar les despeses de gestió i direcció del projecte “Manresa Centre Actiu”, que agrupa els establiments comercials de la zona centre i una part del Barri Antic.

 

Algunes de les actuacions recollides expressament en el conveni són la nova web dela UBIC; les fires Fora Estocs, de l’Ascensió, Firastiu i Sant Andreu; les promocions comercials d’estiu i d’hivern; SVIP Manresa; i Shopping Night Manresa.

 

L’Ajuntament hi fa una aportació econòmica de 17.000 euros.

 

Documents relacionats

  • imagen