El ple municipal de Manresa recorda l'agent de la Policia Local mort en un accident aquesta tarda

Germán-Jesús Fernández Basanta ha perdut la vida en un accident mentre circulava amb motocicleta, al terme municipal de Castellar de N’Hug. Tenia 51 anys i havia ingressat al cos de la Policia Local de Manresa l’any 1987


imagen

El ple municipal de l’Ajuntament de Manresa d’aquest vespre ha tingut un emotiu record per l’agent de la Policia Local de Manresa mort en un accident de trànsit, mentre es trobava fora de servei, aquesta tarda a la comarca del Berguedà. L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha demanat un minut de silenci en memòria de l’agent, al qual s’han afegit dempeus tots els regidors i el públic assistent.

 

Germán-Jesús Fernández Basanta ha perdut la vida en un accident mentre circulava amb motocicleta,  al punt quilomètric 19,5 de la carretera BV-4031, al terme municipal de Castellar de N’Hug, prop del coll de La Creueta. L’agent tenia 51 anys, era casat, tenia un fill i una filla i havia ingressat al cos de la Policia Local de Manresa l’any 1987.

 

L’alcalde ha manifestat el condol del consistori per la tràgica notícia. Després del minut de silenci, regidors i públic han fet un aplaudiment en memòria de Germán-Jesús Fernández.

 

 

Documents relacionats

  • imagen