Aigües de Manresa pagarà els impostos a l'Agència Tributària Catalana

La Junta General de la societat municipal accepta la proposta de sobirania fiscal que dóna compliment a un acord del Ple municipal d’octubre de 2014.


La junta general extraordinària d’Aigües de Manresa SA, societat municipal que gestiona Aigües de Manresa, va aprovar ahir al vespre una proposta relativa a la sobirania fiscal, que preveu que a partir d’ara es realitzaran els ingressos de les liquidacions tributàries a l’Agència  Tributària de Catalunya.

 

L’acord d’ahir, votat favorablement pels grups municipals de CiU, ERC i CUP, amb els vots en contra de PSC i C’S i l’abstenció de DM, dóna compliment a la proposició aprovada al ple municipal del 16 d’octubre de 2014, que instava l’inici dels tràmits necessaris amb la hisenda catalana per tal de fer-hi efectiu l’ingrés dels impostos, tot deixant de fer-ho a l’Agència espanyola.

 

Aigües de Manresa és la segona societat municipal que comença a pagar els impostos a la hisenda catalana, després que Manresana d’Equipaments Escènics, la societat que gestiona el Teatre Kursaal, aprovés la proposta de sobirania fiscal en la junta general extraordinària del mes de setembre.