L'alcalde de Manresa participa a la jornada sobre el Programa de suport al relleu generacional de la PIMEC

Les empreses catalanes representen el 66% de les pimes catalanes i generen el 57% dels llocs de treball al nostre país

imagen

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, juntament amb la regidora de Promoció Econòmica, Àuria Caus, han assistit aquest matí a la Jornada sobre el Programa de suport al relleu generacional organitzada per PIMEC Catalunya central.

 

La jornada té per finalitat abordar una qüestió que afecta sovint l'empresa familiar: les relacions de família interfereixen en la definició de les estratègies i planificació empresarial, i sovint els relleus generacionals en aquestes empreses es produeixen d'una manera poc planificada.

 

L'alcalde de Manresa, juntament amb la regidora Àuria Caus i el president de la PIMEC Catalunya central, Esteve Pintó, han participat en la presentació de la jornada. En el seu parlament, Valentí Junyent ha recordat que la successió i el relleu són elements clau per al futur de les empreses familiars, que representen el 66% de les pimes catalanes i generen el 57% dels llocs de treball al país. L'alcalde considera que jornades com aquesta contribuexen a donar suport a l'activitat econòmica i, en aquesta línia, ha esmentat que al Bages es comença a notar, tot i que moderadament, els efectes de la recuperació, i que la Catalunya central va ser l'àrea territorial que més va créixer a Catalunya el 2014. 

Documents relacionats

  • imagen