"Amos, criats i històries d'amor al Balç" s'acomiada després de 3 temporades

La darrera oportunitat de gaudir d’aquesta visita teatralitzada serà aquest diumenge en què es faran tres funcions adreçades al públic individual: a les 11, 12 i 13 h.


imagen

Aquest diumenge, 8 de novembre, el triangle amorós divertit i esbojarrat format per l’Agnesina, en Fructosí i en Mauricet que han estat acompanyant els visitants del Centre d'Interpretació del carrer del Balç durant les tres últimes temporades diuen adéu al vial medieval.

 

Entre l'abril de 2013 i el mes de novembre de 2014 més de 500 persones han pogut gaudir de la vista teatralitzada “Amos, criats i històries d’amor al Balç” que s’ha portat a terme el segon diumenge de cada mes a càrrec de la companyia de teatre Qüestió de 4.

 

Així, les tres últimes funcions dirigides al públic individual es faran aquest diumenge a les 11, 12 i 13 h. Després de la visita al centre d’interpretació, el recorregut pel carreró anirà acompanyat d’una història basada en la manera de viure en un lloc com el Balç a l’època medieval.

 

La visita és d’una hora i mitja de durada i el preu general és de 7 €. L’entrada reduïda és de 6 € i és gratuïta pels menors de 8 anys. Atès que és la cloenda, aquells que hagin visitat el centre i només vulguin veure l’espectacle ho podran fer per només 5 €.

 

Es recomana fer reserva prèvia trucant al 93 872 14 66, al’adreça de correu carrerdelbalc@ajmanresa.cat, o bé a través dels formularis web a www.manresaturisme.cat .

 

Aquesta activitat continuarà disponible per a tots aquells grups de persones que, amb reserva prèvia, vulguin fer una visita dramatitzada al carrer del Balç. Per altra banda, amb el suport de Qüestió de 4, de cara a la propera temporada s’impulsaran visites noves que acostin el Balç als més petits un diumenge al mes.

Documents relacionats

  • imagen