Fira de Nuvis mostrarà aquest cap de setmana una oferta completa de serveis relacionats amb els casaments

La regidora Àuria Caus dóna suport a la Fira assistint a la seva presentació


El certamen, amb entrada gratuïta, aplega 47 empreses al Palau Firal de Manresa

 

imagen

Avui s’ha presentat la nova edició de la Firade Nuvis Catalunya Central, que se celebrarà al Palau Firal de Manresa aquest cap de setmana, i que aplegarà 47 expositors d’empreses de restauració, viatges, estilisme, decoració, moda, animació, etc. Àuria Caus, regidora de Promoció econòmica i Comerç  de l’Ajuntament de Manresa ha donat suport a la fira participant en seu acte de presentació

 

A més de la mostra, Fira Nuvis Catalunya Central acollirà també desfilades de moda nupcial, amb els dissenys de Bo&Di de Roser Vergés, An&An estilistes i Je t’Aime Rituals, el dissabte i el diumenge. També es podrà tastar el nou còctel del 'cocktailman' Daniel Miranda, batejat com a "Enllaç", i es podrà participar en els dos tastos de vins, dissabte i diumenge, que conduirà el manresà Joan Tomasa. Per la seva banda, Isabel Casalí, de Paper de Festa, oferirà dos tallers de decoració nupcial.

 

L’entrada és gratuïta i s’hi podrà anar el dissabte, de 2/4 d’11 del matí fins a les 2/4 de 3 de la tarda, i de 2/4 de 5 a 2/4 de 9 del vespre. El diumenge, de 2/4 d’11 del matí fins a  2/4 de 3, i de 2/4 de 5 a les 8 del vespre.

 

Durant els dos dies de la fira el músic Pep Poblet oferirà diverses actuacions de saxo. Per la seva banda, l’empresa manresana la Gresca ha estat l’encarregada de la decoració de la fira.

Documents relacionats

  • imagen