L'alcalde de Manresa s'entrevista amb el futur Comissionat del Centre Històric

Valentí Junyent i Adam Majó han començat a dibuixar les línies d’actuació d’aquesta nova figura que tindrà com a objectiu principal revitalitzar aquesta part de la ciutat.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, s’ha entrevistat aquest vespre amb la persona que es proposarà per fer-se càrrec del futur Comissionat del Centre Històric, l’ex regidor Adam Majó, per començar a dibuixar les línies d’actuació que posarà en marxa aquesta nova figura de l’organigrama municipal que tindrà com a objectiu principal revitalitzar aquesta part de la ciutat.

 

Valentí Junyent ha exposat a Majó que l’actuació per recuperar el Centre Històric és una prioritat de govern i, per tant, comptarà amb tot el seu suport. El futur comissionat, per la seva part, ha apuntat que els principals eixos de treball seran l’habitatge, l’activitat econòmica, la situació social i l’espai urbà. Majó també ha explicat que espera comptar amb la col·laboració de tots els grups municipals així com de les entitats i les organitzacions que treballen per millorar les condicions del Centre Històric.

 

La creació del nou càrrec de lliure designació per part del govern de CiU, i d’acord amb el grup municipal d’ERC, es farà al ple de desembre per raons de procediment -enlloc del ple de novembre com s’havia previst inicialment- i començarà a treballar a partir del gener

Documents relacionats

  • imagen