Nova activitat del CNL Montserrat i Diesa restauració per felicitar el Nadal

Com felicites les festes de Nadal? és el títol del concurs de frases de felicitació de Nadal  que han organitzat el CNL Montserrat i Diesa restauració

 

imagen

Del 20 de novembre al 15 de desembre es pot participar en el concurs que té l’objectiu de promoure l’ús de la llengua catalana, aquest cop mitjançant vocabulari i fraseologia de Nadal.

 

L'activitat pretén ser lúdica i cultural alhora, ja que a l’hora de fer la valoració de les frases de felicitació de Nadal que es presentin, el jurat tindrà en compte l’originalitat i la correcció lingüística.

 

Les butlletes per participar en el concurs es poden recollir en els establiments de Diesa i també es poden descarregar des del web del CNL Montserrat, http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat/, del web de Menjar i beure a Manresa, http://menjaribeure.net/concursos.html, o del Facebook del SLC de Manresa o de Menjaribeure Manresa.

 

Un cop emplenades, s'han de portar al restaurant Passeig de Manresa, pg. de Pere III, 36, o enviar-les per correu electrònic a comunicacio@menjaribeure.net. Hi ha temps fins al 15 de desembre. 

 

Hi haurà tres premis que consistiran en tres menús per a dues persones al restaurant Cibus i  tres experiències SPA per a una persona a Temps d’SPA.

Documents relacionats

  • imagen