Lliurament dels premis del concurs de microrelats amb el lema "A què jugaves quan eres petit?"

42 microrelats han participat en el concurs organitzat pel CNL Montserrat


imagen

Un cop valorats els 42 treballs presentats al concurs de microrelats amb el lema A què jugaves quan eres petit? el jurat format per Núria Brugarolas, Delfina Corzan, Toni Daura i Alba Llobet han decidit atorgar els premis als treballs següents:

 

1r premi: Vaixell pirata, de Roser Blàzquez, que ha estat premiada amb els jocs Manresa 1724 i Guspira, el joc dels correfocs, gentilesa de l'establiment 2 de Piques.

 

2n premi: Tanco els ulls..., de Neus Artigas, que ha estat premiada amb un val per a la compra de llibres, contes o contes jocs en català, gentilesa de Llibres Parcir.

 

3r premi: Un capvespre d'estiu, d'Ester Coromina, que ha estat premiada amb una entrada doble per a l'espectacle El poema de Nadal i el Joc de Manresa, gentilesa de Kursaal i l'Ajuntament de Manresa.

 

El jurat, així mateix, ha decidit concedir tres accèssits als treballs presentats per: Fadma Ouachra, Nada Slimani i Majid Ben Taleb, que han rebut un joc de Manresa cadascun, gentilesa de l'Ajuntament de Manresa, en reconeixement a l'esforç esmerçat, la voluntat d'aprenentatge de la llengua catalana i la participació en una activitat integradora i de ciutat.

 

Dissabte passat, en el marc de la Festa de Cloenda dels Drets dels Infants, les autores dels tres premis del concurs de microrelats A què jugaves quan eres petit? van llegir els seus treballs davant del públic assistent.

 

Aquest concurs ha format part de les activitats que el Centre de Normalització lingüística Montserrat ha organitzat durant la V Setmana dels Drets dels Infants, perquè jugar és un dret inalienable de tots els infants, siguin d'on siguin i tinguin la cultura que tinguin. Amb els relats, els autors han expressat records d'infantesa que han servit per conèixer i reflexionar com es diverteixen o es divertien els nens i nenes de diferents parts del món.

 

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat agraeix la participació a tots els concursants i els anima a continuar escrivint, aprenent o aprofundint en el coneixement de la llengua catalana. Així mateix agraeix la col·laboració dels establiments i institucions que han col·laborat en aquesta activitat.

 

Les activitats organitzades pel CNL Montserrat formen part de la campanya I tu, jugues en català?, que té l'objectiu de promoure els jocs i joguines en català i fomentar-ne l'ús entre els consumidors. 

Documents relacionats

  • imagen