Manresa celebra demà la jornada "Els nous reptes de la gestió d'entitats esportives en temps de crisi"

La sala d'actes de la FUB acollirà aquest curs que està organitzat per l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, la Fundació Universitària del Bages i el centre sociocultural i esportiu Ateneu Les Bases i està dirigit a gestors esportius d’arreu de Catalunya.

L'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i el centre sociocultural i esportiu Ateneu Les Bases, farà demà, a la Sala d’actes de la FUB a Manresa, el curs monogràfic "Els nous reptes de la gestió d'entitats esportives en temps de crisi.

Aquesta jornada té l’objectiu d’ampliar el ventall d’alternatives i coneixements a l’hora de prendre decisions en una gestió esportiva sotmesa a un entorn de crisi com l'actual, amb la realització de diferents conferències a càrrec d’experts i expertes del sector. Es proporcionaran idees per respondre a les noves situacions en la direcció d’entitats esportives influenciades per unes característiques econòmiques diferents.

Els assistents podran intercanviar opinions entre ells, compartint experiències amb la fi d’afrontar nous reptes de futur relacionats amb la responsabilitat de les relacions laborals, l’economia i la comptabilitat dels gestors esportius en les seves entitats.

El curs consta de jornades de matí i tarda, amb la opció de dinar a la FUB de Manresa. També es durà a terme una visita a les entitats del centre sociocultural i esportiu Ateneu Les Bases, i una altre visita opcional, a les entitats del complex esportiu el Vell Congost.

Programa de la Jornada

9:15 Recepció i entrega d’acreditacions als participants.

9:30 Acte inaugural.

10:00 Conferència I: “Els nous reptes de la gestió de les entitats esportives en temps de crisi”.
A càrrec de Jordi Viñas i Fort, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC Barcelona, Màster en Gestió de l’Esport i la Recreació i MBA. Soci –Director d’Itik consultoria de l’Esport i el Lleure S.L.

11:00 Coffe Break.

11:30 Conferència II: “Per uns clubs catalans més eficients”.
A càrrec de Jordi Gibert i Mombrú, expert en la gestió d’àmbit públic i privat, de clubs i federacions i ajuntaments catalanes, enginyer i màster d’MBA. Professor de la Universitat Ramón Llull i Director General a la Fundació Catalana per l’Esport. Soci de DIAITIA.83, consultora de l’Esport.

12:30 Visita al centre sociocultural i esportiu Ateneu Les Bases

14:00 Dinar addicional al restaurant de la Fundació Universitària del Bages.

16:15 Conferència III: La gestió de les relacions laborals i el voluntariat a les entitats esportives
, a càrrec de Marcos Reinado i Romera, llicenciat en Ciències de l’activitat Física i l’Esport, MBA i postgrau en gestió pública, finances i gestió esportiva. Soci – Director de SESPAC S.L.

17:00 Conferència IV: La gestió comptable i fiscal en les entitats esportives, a càrrec de Jesyka Millat., experta en gestió comptable i financera. Sòcia- Directora de GEMPRO- Gestoria de l’Esport.

17:45 Taula Rodona: Amb la participació de Josep Vives (President del Bàsquet Manresa, La Bruixa d’Or); Jordi Gibert (Consultot la URL), Vicente Javaloyes (Vicepresident de l’ACGEP); Marcos Reinado (Soci-Director SESPAC S.L.) i Fina Lladó (Expresidenta del Futbol Sala Gironella Femení). Moderador: Josep Campaña (President de l’ACGEP).

18:45 Acte de Clausura i visita opcional al Complex esportiu Vell Congost.