La regidora Àuria Caus explica a un grup de professors europeus les polítiques de l'Ajuntament contra l'atur

Els professors estan participant en un programa d’Erasmus Plus que analitza la situació de l’atur juvenil a la Unió Europea

 

imagen

Àuria Caus, regidora de Promoció econòmica i Comerç, i Participació i Joventut, ha rebut aquest matí un grup de professors que estan participant en el programa Erasmus Plus de la Unió Europea. Aquest programa reuneix professors de secundària de diversos països europeus per analitzar les situacions d’atur, sobretot juvenil, i conèixer les mesures que s’apliquen en els municipis de procedència dels ensenyants.

 

Àuria Caus ha explicat al grup de professors un resum de les polítiques i les mesures que està prenent l’Ajuntament de Manresa contra l’atur juvenil i les persones més desfavories, així com de les mesures de promoció de l’ocupació que s'estan portant a terme.

 

El grup de quinze professors estava format per representants dels municipis de Kavala (Grècia), Esmirna (Turquia), Göppingen (Alemanya), Lublin (Polònia), i Roma. Els seus amfitrions han estat els professors de l’Institut Lacetània de Manresa. Aquests professors estan realitzant una anàlisi de l’atur dins del projecte Target 2020 de la UE.

Documents relacionats

  • imagen