L'Ajuntament inicia dilluns els treballs de construcció d'un pas de vianants elevat que connectarà el Passeig amb la nova plaça Simeó Selga

Durant tres dies es tallarà el trànsit del carrer Primer de Maig en direcció al Passeig.  Els vehicles provinents dels carrers Sant Josep, Súria o Carrasco Formiguera que vulguin accedir al Passeig Pere III es desviaran pels carrers Aragó i Camps i Fabrés.


La Secciód’Obra Pública de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que, dins les obres del Projecte d’Urbanització de la plaça Simeó Selga i Ubach (Fase 1), el proper dilluns 30 de novembre, s’iniciaran els treballs de construcció d’un pas de vianants elevat (element reductor de velocitat) que connectarà l’andana central del Passeig Pere III amb la nova plaça Simeó Selga.

 

Amb motiu d’aquests treballs, que tenen una durada prevista de tres dies, el trànsit de vehicles es veurà afectat de la següent manera:

 

  • S’ocuparà un dels dos carrils de circulació del lateral del Passeig Pere III entre el carrer Primer de Maig i la plaça Espanya.

 

  • Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Primer de Maig en direcció al Passeig Pere III, de manera que els vehicles provinents dels carrers Sant Josep, Súria o Carrasco Formiguera que vulguin accedir al Passeig Pere III es desviaran pels carrers Aragó i Camps Fabrés per accedir al Passeig Pere III per la plaça 11 de setembre.

 

El Servei Bus Manresa modificarà el recorregut dela Línia3 Mion a la plaça Bages per continuar per Av. Bases, Ctra. Santpedor , pl. Bonavista i Ps. Pere III on recuperarà el recorregut habitual. Parada anul·lada: Poble Nou. Parades Habilitades: C. Hospitalari, UPC, Valentí Almirall, Pl. Mallorca, Ctra. Santpedor - Est. Bus i Ben Plantada.