El cicle de xerrades per a pares i mares reflexionarà sobre la comunicació amb els adolescents

L’acte es farà dimarts vinent, 15 de desembre, a dos quarts de vuit del vespre, a l’Auditori de la Plana de l’Om, i anirà a càrrec de la pedagoga Eva Bach


imagen

La pedagoga, escriptora, orientadora i terapeuta familiar, Eva Bach, oferirà dimarts de la setmana que ve, 15 de desembre, a l’Auditori de la Plana de l’Om, la xerrada “Comunicació afectiva i efectiva amb adolescents. Missatges clars i valents per educar els adolescents”. L’acte es farà a dos quarts de vuit del vespre i forma part del 9è cicle de xerrades per a pares i mares. 

La xerrada reflexionarà sobre les claus i requisits per a una bona comunicació i relació amb els adolescents, com establir una bona sintonia i comprendre’ls millor i es posaran exemples de missatges per educar amb tendresa, respecte, determinació i fermesa en l’adolescència.

 
Aquest cicle de xerrades està dirigit especialment per a famílies amb infants i joves en edat escolar i està organitzat conjuntament per un grup d’escoles de primària de Manresa, les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de primària, les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l’Ajuntament de Manresa. 

 

Documents relacionats

  • imagen