Un arbre de Nadal de sis metres d'alçada ja presideix la plaça Major de Manresa

L'avet s'ha situat en un parterre on també s'han plantat cent ciclàmens. Decorarà la plaça de l'Ajuntament durant les festes nadalenques

imagen

Des d'avui i durant totes les festes nadalenques, un arbre de Nadal de sis metres d'alçada presideix la plaça Major. L'estrena coincideix amb els darrers preparatius de la fira de Santa Llúcia, que aquest cap de setmana donarà el tret de sortida a les activitats programades durant les festes.

 

La decoració d'enguany consisteix en un parterre quadrat, de 4x4 metres, que s'ha omplert amb terra i escorça de pi. S'hi han plantat cent ciclàmens de color vermell i, al centre, un avet de sis metres d'alçada, amb il·luminació decorativa nadalenca. Igualment, el Grup Pessebrístic de Manresa hi ha instal·lat un pessebre, que és la reproducció d'un detall del frontal d'altar de la cripta de la Catedral de Roda d'Isàvena (Ribagorça). L'autor de l'obra és l'artista Vidal Orive.

 

Avui també s'ultimen els preparatius per a la Fira de Santa Llúcia, que se celebra aquest cap de setmana a la plaça Major i la baixada de la Seu. Juntament amb el pessebre vivent al carrer del Balç, són els actes que donaran el tret de sortida a les activitats nadalenques a la ciutat.

Documents relacionats

  • imagen