Mil sis-centes persones visiten el Pessebre Vivent del carrer del Balç

La representació d’enguany ha tingut un recorregut diferent que acabava a la Sala Gòtica de la basílica de la Seu


imagen

Un total de 1.600 persones han visitat aquest cap de setmana el Pessebre Vivent del Carrer del Balç, una xifra que ha estat valorada molt positivament pels organitzadors d’aquesta activitat de Nadal.

 

El pessebre s’ha representat a l’interior de l’entorn medieval del Carrer del Balç emmarcat en la Fira de Santa Llúcia. S'hi han representat una vintena de quadres amb la participació d’actors i actrius de diverses entitats manresanes.  

 

Enguany, el pessebre vivent ha variat el recorregut: s'ha invertit i ha acabat en un espai encara poc conegut per a molts manresans, la Sala Gòtica de la Seu. El recorregut pel carrer del Balç començava al carrer Sobrerroca, se sortia per la Baixada del Pòpul i se seguia cap a la Sala Gòtica de la Seu. Les escenes més comentades pels visitants han estat les que incloïen el mercat i els animals de granja, i també les tres que es representaven a la Sala Gòtica.

 

En acabar la visita s’oferia als visitants un vas de caldo calent. Els diners recaptats s'han destinat a la Marató de TV3.

 

El Pessebre Vivent del Carrer del Balç ha estat organitzat pel Grup Josep Guardiola, Entorn Produccions Socioculturals, el Centre d’Interpretació del Carrer del Balç, i la Comissió Fira de Santa Llúcia, integrada per la Fundació Fira de Manresa i l’Ajuntament de Manresa. Hi han col·laborat l’Associació de Veïns Barri Antic, l’Associació de Comerciants Sobrerroca, Plaça Major i Voltants, i l’Ampa de l’Escola Joviat. 

Documents relacionats

  • imagen