Lúdics, els creadors de "Guspira, el joc dels correfocs", s'adhereix a la campanya I tu, jugues en català?

L'objectiu de la campanya I tu, jugues en català? és donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en llengua catalana i fomentar-ne l'ús i el  consum.

 

 

imagen

Jordi Torras, un dels creadors del joc, i Joan Calmet, president del Consell del Centre de Normalització Lingüística Montserrat, han signat un conveni de col·laboració, en el marc del qual Lúdics ha cedit tres exemplars del joc al Consorci per a la Normalització Lingüística.Guspira és un entretingut joc de taula àgil i apte per a tots els públics inspirat en el món del foc, els diables, les bèsties i tot el que envolta un correfoc, una de les festes populars més vistoses i espectaculars de la cultura catalana.

 

Aquests exemplars del joc formaran part del fons de jocs en català del CPNL, disponible per a tots el CNL a fi que s'hi pugui jugar des dels tallers de jocs en català que s'organitzin en el territori. Ludics també s'ha posat a disposició del CPNL per presentar el joc i mostrar com s'hi juga en els centres de normalització lingüística que ho sol·licitin.

Documents relacionats

  • imagen