L'alcalde de Manresa inaugura el curs monogràfic sobre gestió esportiva en temps de crisi

El curs ha tingut lloc a la sala d’actes de Fundació Universitària del Bages (FUB) en session de matí i tarda i ha estat organitzat per l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP).

imagen

L’alcalde i regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa, Valentí Junyent, ha assistit aquest matí a l’acte d’inauguració del curs monogràfic "Els nous reptes de la gestió d'entitats esportives en temps de crisi", organitzat per l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP) i que ha tingut lloc a la sala d’actes de Fundació Universitària del Bages (FUB).

L’han acompanyat en l’acte inaugural el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, el director general de la Fundació Universitària del Bages (FUB), Valentí Martínez; i el president de l’ACGEP, Josep Campaña.

La jornada, que s’ha allargat fins a mitja tarda i que ha comptat amb més d’un centenar de participants, tenia l’objectiu d’ampliar el ventall d’alternatives i coneixements a l’hora de prendre decisions en una gestió esportiva sotmesa a un entorn de crisi com l'actual, amb la realització de diferents conferències a càrrec d’experts i expertes del sector. Així, els ponents han aportat idees per respondre a les noves situacions en la direcció d’entitats esportives influenciades per unes característiques econòmiques diferents.

Jordi Viñas, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC Barcelona, màster en Gestió de l’Esport i la Recreació, MBA, i soci–director d’Itik consultoria de l’Esport i el Lleure S.L. ha estat el primer a intervenir després de l’acte inaugural. A continuació ho ha fet Jordi Gibert, expert en la gestió d’àmbit públic i privat, de clubs i federacions i ajuntaments catalanes, enginyer i màster d’MBA, professor de la Universitat Ramón Llull, director general a la Fundació Catalana per l’Esport, i soci de la consultora de l’esport DIAITIA.83.

Marcos Reinado, llicenciat en Ciències de l’activitat Física i l’Esport, MBA i postgrau en gestió pública, finances i gestió esportiva, i soci–director de SESPAC S.L. ha obert la sessió de la tarda parlant de la gestió de les relacions laborals i el voluntariat a les entitats esportives.

L’ha seguit una conferència sobre la gestió comptable i fiscal en les entitats esportives a càrrec de Jesyka Millat, experta en gestió comptable i financera, i sòcia- directora de GEMPRO- Gestoria de l’Esport.

La jornada s’ha tancat amb una taula rodona en la qual han participat Josep Vives, president del Bàsquet Manresa, La Bruixa d’Or; Jordi Gibert, consultot a la URL; Vicente Javaloyes, vicepresident de l’ACGEP; Marcos Reinado, soci-director SESPAC S.L. i Fina Lladó, expresidenta del Futbol Sala Gironella Femení. Josep Campaña, president de l’ACGEP, ha estat el moderador.

Les sessions de matí i tarda s’han completat amb visites a l’Ateneu Les Bases i al nou complex esportiu del Vell Congost.

Documents relacionats

  • imagen