El regidor Llobet va presidir la inauguració del nou espai Lab 0_6 de la FUB

El Lab 0_6 és un equipament pioner que va adreçat a infants de 0 a 6 anys amb l’objectiu de promoure activitats que incentivin l’interès per la ciència i la seva descoberta a través del joc. També organitza accions formatives dirigides a futurs docents.


imagen

El regidor d’Ensenyament i Universitats i vicepresident del Patronat de la Fundació Universitària del Bages, Antoni Llobet, va presidir ahir la inauguració del nou espai Lab 0_6 ubicat a l’edifici FUB2 de la UVIC – UCC (antic CTM).

 

L’acte també va comptar amb les intervencions del vicerector del Campus Manresa de la UVic-UCC i director general de la FUB, Valentí Martínez; i de la directora dels estudis d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa, Montserrat Pedreira.

 

El Lab 0_6 és un equipament pioner que va adreçat a infants de 0 a 6 anys amb l’objectiu de promoure activitats que incentivin l’interès per la ciència i la seva descoberta a través del joc i l’experimentació. També organitza accions formatives dirigides a futurs docents per tal millorar l’educació científica en les primeres edats. L’espai és obert als centres educatius, als mestres i als infants i les seves famílies.

 

La inauguració va finalitzar amb una visita a les instal·lacions.

Documents relacionats

  • imagen