L'Ajuntament de Manresa farà un tractament fitosanitari als pins i cedres de diferents punts de la ciutat

La nit de divendres a dissabte, de les 22 a les 06 h, es farà una ruixada per combatre la processionària, un insecte lepidòpter que ataca totes les espècies de pins i cedres.


imagen

La Unitat de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que durant la nit de demà, divendres dia 15 de gener (de les 10 del vespre a les 6 de la matinada del dissabte) es farà un tractament fitosanitari als pins i cedres situats a diverses àrees de Manresa.


Els arbres que es tractaran estan situats al Passeig Sant Jordi del barri de la Balconada, al balcó de la Balconada, carrer Pau Picasso, parc Abat Oliba, Casa Caritat i el recinte del camp de futbol de la barriada Mion. Aquest control fitoparasitari és una mesura necessària per a la salut dels arbres i permet combatre la processionària, un insecte lepidòpter que ataca totes les espècies de pins i cedres.

 

El tractament es farà amb un equip atomitzador per arribar a qualsevol part de l'arbre. L’actuació es realitza en horari nocturn per evitar molèsties als veïns. 

Documents relacionats

  • imagen