L'alcalde felicita en nom de la ciutat els tres pilots manresans del Dakar 2016, en una recepció a l'Ajuntament

Moi Torrallardona, guanyador en categoria de camions del ral·li Dakar 2016, Gerard Farrés, vuitè classificat en motos, i Pep Vila, desè en camions, han estat rebuts aquesta tarda a l'Ajuntament per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor d'Esports, Jordi Serracanta. Han signat el Llibre d'Honor de la Ciutat i han rebut un obsequi commemoratiu.

imagen

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, acompanyat del regidor d'Esports, Jordi Serracanta, ha rebut aquesta tarda els tres pilots manresans participants al ral·li Dakar Argentina-Bolívia 2016, Moi Torrallardona, Gerard Farrés i Pep Vila. L'alcalde els ha felicitat per l'èxit esportiu aconseguit i també per la tasca de difusió del nom de la ciutat arreu del món.

 

Moi Torrallardona, com a navegant (copilot) de l’equip IVECO, ha estat el vencedor del prestigiós ral·li en categoria de camions. Formava equip amb Gerard de Rooy (Holanda) i Darek Rodewalld (Polònia). Per la seva banda, Gerard Farrés, de l'equip KTM-Himoinsa, ha estat vuitè classificat en categoria de motos. Finalment, Pep Vila, pilot de l’equip IVECO, ha estat desè en categoria de camions. Formava equip amb Xavier Colomer i Marc Torres i és la dotzena vegada que completa el ral·li Dakar. 

 

A l'acte també hi han assistit Toni Ramos i el Jordi Salvans, president i secretari, del Biela Club, així com alguns familiars i companys dels pilots. Tots tres han signat el Llibre d'Honor de la Ciutat de Manresa i han rebut un guardó commemoratiu. També han tingut ocasió de comentar les vivències del raid, una de les proves de motor més prestigioses i dures de les que es disputen arreu del món. 

 

 

Documents relacionats

  • imagen