L'Ajuntament commemora els 25 anys del Catà amb una conferència sobre l'adolescència aquest dimarts

Amb el títol de “L’adolescència no és la bella dorment”, la xerrada tindrà lloc al saló de sessions a les 8 del vespre dins del 9è Cicle de Xerrades de Mares i Pares 2015 – 2016.


imagen

La conferència “L’adolescència no es la bella dorment”, dins del 9è Cicle de xerrades de mares i pares 2015 – 2016, anirà a càrrec de Jaume Cela, mestre jubilat i escriptor; i Juli Palou, professor titular de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona.

 

L’acte, que tindrà lloc aquest dimarts, 26 de gener a les 8 del vespre, al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa, s’emmarca dins de la commemoració dels 25 anys de l’Institut Guillem Catà.

 

Durant la trobada, Jaume Cela i Juli Palou disseccionaran l’adolescència i explicaran perquè és una de les etapes més apassionants de la vida humana. Ambdós pedagogs són membres de l’Associació de mestres Rosa Sensat, de la FMRP de Catalunya i del Consell Escolar de Catalunya.

 

A més a més són col·laboradors del diari ARA, de diverses publicacions sobre educació i autors de les obres: “Amb veu de mestres” (premi Rosa Sensat de pedagogia), “Carta als mestres que comencen” i “Mestres en rima lliure”.

 

Per acabar, es clourà l’acte amb la intervenció musical de la big band de l’institut i la interpretació de l’himne “El Catà en fa 25” a càrrec dels alumnes del centre.

Documents relacionats

  • imagen