L'Ajuntament de Manresa incorporarà un nou gerent de Fira de Manresa per reforçar la dinamització estratègica i turística de la ciutat

L’Ajuntament de Manresa ha obert un procés de selecció per cobrir la plaça de gerent de la Fundació Fira de Manresa. La creació de el nou càrrec directiu reforçarà l’estructura de l’ens, amb l’objectiu de potenciar la dinamització de la ciutat i els projectes estratègics i turístics.


Fundació Fira de Manresa incorporarà en breu un nou gerent. L’Ajuntament de Manresa ha obert un procés de selecció per cobrir aquesta plaça de directiu, que serà el  responsable de tirar endavant una nova etapa de la fundació, que té per objectiu reforçar la línia de treball de dinamització de la ciutat i de potenciació dels projectes estratègics i del turisme.

 

Fins ara, Fira de Manresa treballa bàsicament en la coordinació i organització d’esdeveniments i certàmens al Palau Firal i altres espais de la ciutat. La voluntat de l’Ajuntament és reforçar l’estructura de la Fundació, amb l’objectiu que desenvolupi una tasca més activa en l’àmbit de de promoció turística de la ciutat i de potenciació de projectes estratègics, com ara Manresa 2022.

 

El professional que s’incorpori al càrrec serà el màxim responsable de la planificació estratègica i la direcció de Fira de Manresa. Els aspirants han de tenir una titulació universitària, preferentment en els àmbits de Turisme, Econòmiques, ADE, Dret o similars. El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el 29 de febrer de 2016.