Treballs de reparació i trasllat dels capçals semafòrics de la sortida de l'Estació d'Autobusos

L'actuació es farà aquest dimecres, 2 de març, de les 9 a les 14h. Els vehicles no podran sortir de l’Estació pel carrer Sant Antoni Maria Claret i ho hauran de fer per les sortides de túnel Indústria i carretera de Santpedor.

 

La Secció d’Eficiència Energètica i Xarxes i la Secció de Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa han comunicat que, el proper dimecres 2 de març de les 9h a les 14h, amb motiu dels treballs de reparació i trasllat dels capçals semafòrics de la sortida de l’Estació d’Autobusos al carrer Sant Antoni Maria  Claret, es tallarà al trànsit de vehicles aquest vial de manera que:

 

  • Els vehicles sortiran de l’Estació d’Autobusos per les sortides de túnel Indústria i Ctra. Santpedor.
     
  • El Servei BUS MANRESA modificarà els recorreguts de les línies L2 La Parada i L8 Perimetral – Estacions per a no accedir a l’Estació d’Autobusos. S’anul·laran les parades “Estació Bus” i la de “Est. Bus – Pare Clotet”, de manera que la parada més propera per a les dues línies serà “Ctra. Santpedor – Est. Bus”.

 

Aprofitant aquest tancament de trànsit, la Secció de Manteniment i Barris també realitzarà els treballs de manteniment de la senyalització horitzontal (pintura) de la sortida de l’Estació d’Autobusos.