El Conservatori Municipal de Música de Manresa ofereix aquest dijous un recital gratuït del violoncel·lista Amat Santacana

El concert comença a les 8 del vespre i forma part del IV Cicle de Concerts de Professors i Exalumnes del Conservatori


 

L’Auditori del Conservatori Municipal de Música de Manresa acull aquest dijous el quart concert del IV Cicle de Concerts de Professors i Exalumnes que amb el nomUna hora de música al Conservatori té l’objectiu d’oferir una oferta de música atractiva i variada amb diferents estils i conjunts instrumentals i vocals. El concert de dijous es titula Concert de piano i orquestra per a violoncelista sol, a càrrec del violoncel·lista Amat Santacana. 

El cicle de concerts d’aquesta edició es va iniciar el 7 de març i acaba el 22 de maig. Tots els concerts es fan a l’Auditori del Conservatori, comencen a les 8 del vespre i duren una hora. Les actuacions són gratuïtes i obertes a tothom. 

En aquesta edició s’han programat vuit concerts de música clàssica i que posen en valor la qualitat de l’ensenyament que s’ofereix al Conservatori de Música de Manresa. 

Propers concerts del cicle

• Dimecres, 30 d’abril- 20:00 h 
Concert de piano i orquestra de Beethoven 
Katia Michel, piano; i Orquestra Simfònica del Conservatori Municipal de Música de Manresa. Jordi Coll, direcció. 

• Dilluns, 5 de maig - 20:00 h 
Quartet Altimira 
Luis Peña i David Andújar, violins; Pol Berlinches, viola; i Marional Tuset, violoncel. 

• Dimecres 14 de maig – 20:00 h 
Balades
Pep Pérez, piano 

• Dijous 22 de maig - 20:00 h 
L’assassí del Tango
Jordi Coll, violí, Anna Costa, violoncel; i Nora Bosch, piano. 

Tots els concerts tindran lloc a l’Auditori del Conservatori Municipal de Música de Manresa, al c/ Ignasi Balcells, 12-14.