El CIO Manresa reinicia els Espais de Recerca de Feina

El projecte, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, té l’objectiu d’oferir recursos per a la recerca de feina i afavorir el procés d’inserció laboral de les persones que volen trobar una feina.


imagen

El Centre d’Iniciatives per l’Ocupació (CIO) de l’Ajuntament de Manresa ha reiniciat els Espais de Recerca de Feina. El projecte, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social té l’objectiu d’oferir recursos per a la recerca de feina i afavorir el procés d’inserció laboral de les persones que volen trobar una feina.


Per participar en aquest projecte és imprescindible estar inscrit al SOC com a demandant d’ocupació, tenir definit un projecte professional, tenir disponibilitat i interès a participar; coneixement del català/castellà i autonomia suficient en informàtica i Internet.


Els Espais de Recerca és un projecte que compta a les instal·lacions de CIO d’un espai físic amb ordinadors i connexió a Internet per a la recerca activa de feina que ofereix una atenció personalitzada i suport a càrrec de personal tècnic d'orientació laboral; recursos, informació i materials de suport per a optimitzar la recerca de feina (adequació del currículum a les candidatures, la carta de presentació...); intercanvi entre els diferents participants i les orientadores; accés directe als diferents portals de feina i xarxes socials per a la recerca d'ocupació.


L’Espai de Recerca de Feina té una durada de 8 sessions i es pot assistir al grup de dilluns i dimecres o al grup de dimarts i dijous, en ambdós casos de9 a 13 hores.


Es preveu que al llarg del 2016 hi participin com a mínim 150 persones en aquest projecte, que porta a terme al CIO des de l’any 2012, aconseguint bons resultats tant pel que fa al major domini de les tècniques de recerca de feina dels usuaris com per a la pròpia inserció el món laboral.


Aquest 2016 ja s’han iniciat els dos primers grups amb un total de 24 participants però un cop finalitzades les 8 sessions es poden anar incorporant noves persones al projecte. 
Les persones interessades a participar-hi cal que contactin amb el CIO Manresa (93 877 64 90 / cio@ajmanresa.cat) o amb l’ Oficina de Treball de Manresa.

Documents relacionats

  • imagen