Tot a punt per a l'acte llançament de la campanya 'Et porto al cor' aquest dissabte

El compte enrere que s’ha pogut seguir aquests dies a través de diversos vídeos a les xarxes socials és a punt d’acabar. Dissabte a 2/4 de 8 del vespre, a la plaça Sant Domènec, tindrà lloc l’esdeveniment que donarà el tret d’inici a la campanya “Et porto al cor” per promocionar la marca ciutat “Manresa, cor de Catalunya”. Un acte sorpresa al qual tothom serà benvingut. En cas de pluja, el lloc de trobada serà el Teatre Conservatori.

imagen

La plaça de Sant Domènec serà escenari aquest dissabte, a partir de 2/4 de 8 del vespre, de l’acte que significarà el tret de sortida de la campanya “Et porto al cor”, que posa en marxa l’Ajuntament de Manresa. Aquesta campanya de promoció de la marca de ciutat “Manresa, cor de Catalunya” s’ha difós durant els últims deu dies a través de cartelleria i principalment de les xarxes socials. En aquest moment ja és tot a punt per a l’acte de dissabte, que es traslladaria al teatre Conservatori en cas de pluja.

 

Els últims deu dies, els originals vídeos del compte enrere han creat generat força expectació i han tingut milers de visualitzacions a les xarxes socials. En les petites peces audiovisuals, una cinquantena de persones representants de diversos sectors de la societat manresana, així com persones a títol individual, han escenificat una petita coreografia, tot seguint un ritme divertit i que enganxa.

 

Tots els vídeos i els continguts de la campanya s’han anat penjant a la web www.etportoalcor.cat

 

Dissabte els ciutadans trauran l’entrellat de tot plegat en l’acte de presentació de la campanya, que tindrà continuïtat amb noves accions al llarg dels propers mesos. La cita és a Sant Domènec a 2/4 de 8. Petits i grans, tothom hi és convidat.

Documents relacionats

  • imagen