L'Ajuntament renova la cessió d'ús del local de l'Associació de Veïns de Mion-Puigberenguer

Es tracta d’un local situat al carrer Callús i l’objectiu és que l’entitat veïnal hi continuï realitzant les seves activitats assistencials, socials i culturals. L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de l'AV Mion-Puigberenguer, Juan José  Porcel, han signat avui el conveni


imagen

L’Ajuntament de Manresa i l’Associació de Veïns del barri de Mion-Piuigberenguer han signat avui un conveni pel qual el consistori renova la cessió d’ús d’un local situat al carrer Callús a l’entitat veïnal, per tal que l’associació el continuï utilitzant com a local social i portant-hi a terme activitats assistencials, culturals i socials pròpies de l’entitat.

 

El local és propietat de la Fundació Catalunya La Pedrera, que el va cedir fa quatre anys a l’Ajuntament de Manresa, que al seu torn va signar una cessió d’ús a l’associació de veïns per quatre anys. Ara, l’Ajuntament de Manresa ha prorrogat aquesta cessió per un període de quatre anys més, que finalitzarà el novembre de 2019.

 

La finalitat d’aquesta cessió és facilitar el treball del teixit associatiu de la ciutat i, per aquest motiu l’Ajuntament té interès que a l’esmentat local s’hi segueixin desenvolupant activitats assistencials, culturals i socials, entre les quals hi ha les destinades a la gent gran que actualment ja hi tenen lloc.

 

El conveni ha estat signat aquest matí per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de l'AV Mion Puig-berenguer, Juan José Porcel. A la signatura també hi han assistit el regidor de Barris i Acció Comunitària de l'Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, i el secretari general de l'Ajuntament, José Luis González Leal, que ha donat fe de la signatura. 

Documents relacionats

  • imagen