L'Oficina Jove del Bages inicia les xerrades informatives sobre experiències internacionals per a joves

Una vintena de persones van assistir ahir a la primera xerrada sobre els camps de voluntariat.


imagen

El servei civil internacional va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a un cicle de tres xerrades que s’organitzen des de l’Oficina Jove del Bages amb l’objectiu d’oferir a les persones joves maneres diferents de viatjar i poder viure experiències a l’estranger.

 

La primera càpsula informativa va tenir lloc ahir a la tarda a les instal·lacions de l’Oficina Jove del Bages i va comptar amb l’assistència d’una vintena de persones.

 

El servei civil internacional (SCI) és un moviment internacional que treballa per la cultura de pau, la justícia global i la transformació social. Ofereixen camps de treball voluntari internacionals de mitja o llarga durada.

 

Aquest cicle de càpsules informatives continuarà el proper 14 d’abril, a les 18.30h, a l’Oficina jove del Bages, a càrrec del Servei de voluntariat europeu i comptarà amb la presencia i experiència de voluntàries europees que estan realitzant el projecte a la nostra ciutat. El 21 d’abril, amb la xerrada del programa Au pair i treballa a l’estranger, es posarà el punt i final al cicle.

 

Les persones interessades a rebre més informació es poden adreçar a l’Oficina Jove del Bages (carrer Sant Blai número 14) on rebran assessorament dels programes relacionats amb experiències internacionals per a joves, o també ho poden fer consultant la pàgina web: www.manresajove.cat www.oficinajove.cat/bages.

 

 

 

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen